Barion Pixel

Integrált chippel készült pólók mobilalkalmazással.

Kik vagyunk mi?

Az NFTAG egy londoni székhelyű, de magyar kezdeményezésű edukációs blokklánc projekt, ami 2020-ban indult. A projekt egy érdekes kombinációja az NFT-k, és divat ruházatok digitális integrációval. Az NFTAG teljes nevén Non-Fungible TAG, ami az NFT mozaik szóhoz hasonlóan  a nem felcserélhetőséget, vagyis az egyedi azonosíthatóságot fejezi ki. A kísérleti fázis 2020 tavaszán egy úgynevezett NFC chipről indítható mobil funkciókkal indult, ahol próbáltunk többet nyújtani a felhasználóknak a hétköznapi pólóknál. A Kryptoda Tanodán keresztül a magyarországi kripto fanokat céloztuk meg elsőnek. Fontos volt számunkra az egyediség és a termékek belső értékének funkcionális növelése, ezért hamar saját web appot fejlesztettünk a pólók mellé. Jelenleg Londonban és Budapesten rendelkezünk kreatív stúdió-val, ahol a fejlesztések folynak. 

Nagy segítségünkre volt az Auror protokoll, akik a hitelesítő átjárót készítették, így valóra vált a kriptovalutával és NFT-vel való vásárlás is. Az NFTAG csapatát blokklánc rajongók, webfejlesztők és 3D művészek alkotják. Amikor a divat találkozik a technológiával egy teljesen új felhasználási terület nyílik meg a használó számára. Jelenlegi célunk az NFC chippel és AR funkcióval integrált divat ruházatokkal az NFT-k népszerűsítése. Később az interaktív NFT-ket és a chip integrációt más ruházatokba is fel tudjuk használni majd. Ezen keresztül lehet ruhánk a személyes marketing eszközünk és egyedi brand azonosítónk is.

Új termékeink ajándék E-könyvel!

Hogyan vásárolhatom meg az edukációs csomagot?

Az NFTAG fontosnak tartotta , hogy a blokklánc technológia is ötvözze a termékekbe. Ezért a fizikai divat pólók és a NFC kártya kikérése egy Metamask hitelesitessel elérhető a felhasználóknak. Vásárolj NFT-n keresztül okos pólót és küldünk mellé egy AR kártyát is amivel valóban életre kelnek a kriptovaluták továbbá minden okos póló tartalmazni fog egy blokklánc edukációs könyvet is. Bővebb információ az NFTAG oldalán.

Amire szükséged lesz:

◉Metamask

◉Polygon (Matic) vagy USDC

Mi a célja az NFT kártyának?

Az NFT  kártyáknak  kettős szerepük van a pólók mellett. Az első és legfontosabb, az NFT fizikai hitelesítése, amit egy a kártyába integrált linken keresztül tehetünk meg. Másik szerepe egy web applikáció, amely tartalmaz egy AR kamera funkciót, amivel a megvásárolt NFT-t  realisztikusabb módon a valódi térbe vetítve jelenítheti meg a felhasználó a mobiltelefonján keresztül. 

Az kártyáról indítható applikáció egyben egy edukációs tudástárt és egy E-könyvet is tartalmaz, ami teljesen a kezdetektől mutatja be a blokklánc technológia és a kriptovaluták világát. A kártyán található AR scan funkcióval közvetlenül jeleníthetjük meg 3D-ben a megvásárolt NFT-ket. Az NFT modellek teljes mértékben egy általunk összeállított dinamikus mozgással és 3D tér mélységgel teszik látványossá az animációt. Az első NFT kollekció a top 40 kriptovalutát dolgozza fel, különböző színekben és animációkkal.

Együttműködő partnerünk a Kryptoda Tanoda - Minden amit a kriptovaluta világáról tudnod kell!

KIEMELT TERMÉKEINK

Shopping Cart