Barion Pixel

Cosmos- NFT Okos Kripto póló – Arany (AR ready) – 70008

9 900 Ft

 

Válaszd kedvenc kriptód vagy kripto tőzsdéd logóját.  Első ránézésre talán ez nem látható, de a póló egyedi design mellett egy integrált NFC chipet is rejt, mellyel gyorsan oszthatod meg bitcoin címed, mivel a kriptók gyors küldése és fogadása a címek beolvasásával kezdődik. A Bitcoin egyre népszerűbb pénzügyi instrumentum, sokan fizetnek már vele. Így most a Bitcoin vagy más kriptovaluta címet Te is magadnál tarthatod ezzel a praktikus NFC megoldással.

Mik azok az NFC-címkék?

Egy matricába vagy zsetonba rejtett chipről van szó, amely gyakorlatilag bárhova elhelyezhető.  Az NFC egy olyan technológia, amely rendkívül gyors és biztonságos adatcserét tesz lehetővé 4 cm távolságon belül automatikusan. Az NFC-nek kevesebb, mint 100 ms elegendő az azonosításhoz és kapacitásuk 800 byte körül van, ami bőven elegendő weboldalak, linkek és egyéb parancsok rögzítésére. Az NFC-címkék nem igényelnek áramot, mivel egy aktív adó (pl. a telefon) közelében elektromágneses mező jön létre, így a  passzív vevő (vagyis az NFC-címke) aktiválódik.  Minden pólóban lévő chip előre van programozva egy a NFTAG által összeállított edukációs csomaggal, ami igény esetén bármikor törölhető és/vagy egyedileg újraírható. A piacon elérhető  okostelefonok nagy része már támogatja ezt az adatátvitelt!

A csomag tartalma:

1 db – választott Kripto Fan NFC póló
1 db – Ingyenes NFC író applikáció
1 db –  A pénz fejlődéséről és a kriptovaluták működéséről szóló ismeretterjesztő e-könyv
1 db – Használati útmutató

(NFT-vel fizetés esetén  1 db  AR kártyát is küldünk a csomagban) Figyelem! Ez a termék nem tartalmaz NFT kártyát kizárólag ha az opensea NFT-kkel vásároltad meg őket.

 

Anyag tulajdonságok:

  • Minőségi, 100% gyűrűs fonású pamut póló
  • Dupla varrású derék és karkivágás
  • 185.0 g/m2

Cikkszám: 70008 Kategória: Címkék: ,

NFC KRIPTO PÓLÓK ÉS AR NFT-K EDUKÁCIÓS MOBIL TARTALOMMAL.

Most a megvásárolt NFT-k mellé kapsz egy NFC chippel integrált kártyát és pólót is az általad választott kriptovaluta logójával.

A divat pólók és a NFC kártya kikérése egy Metamask hitelesítéssel érhető el a vásárlóknak. Vásárolj NFT-n keresztül okos pólót, és küldünk mellé egy AR kártyát, amivel valóban életre kelnek a kriptovaluták, továbbá minden okos póló tartalmazni fog egy blokklánc edukációs könyvet is. Bővebb információ az NFTAG angol oldalán.

Mi a célja az NFT kártyának?

Az NFT kártyáknak kettős szerepük van a pólók mellett. Az első és legfontosabb, az NFT fizikai hitelesítése, amit egy a kártyába integrált linken keresztül tehetünk meg. Másik szerepe egy web applikáció, amely tartalmaz egy AR kamera funkciót, amivel a megvásárolt NFT-t realisztikusabb módon, a valódi térbe vetítve jelenítheti meg a felhasználó a mobiltelefonján keresztül.
Az kártyáról indítható applikáció egyben egy edukációs tudástárt, valamint egy E-könyvet is tartalmaz, ami teljesen a kezdetektől mutatja be a blokklánc technológia és a kriptovaluták világát. A kártyán található AR scan funkcióval közvetlenül jeleníthetjük meg 3D-ben a megvásárolt NFT-ket. Az NFT modellek teljes mértékben egy általunk összeállított dinamikus mozgással és 3D tér mélységgel teszik látványossá az animációt. Az első NFT kollekció a top 40 kriptovalutát dolgozza fel, különböző színekben és animációkkal.

Méret

S, M, L, XL

Érdekelhetnek még…

Shopping Cart