Barion Pixel

Kripto Fan NFC póló – Blockchain / Black / Cyan 40101

6 490 Ft

 

Tulajdonságok:

  • Bátran mosható!
  • A nyomat teljesen mosásálló és tartós marad így 40 °C -ig mosógépben mosható.
  • Elemet nem tartalmaz!
  • NFC sose merül le, és akár 100 évig megőrzi az adataid!
  • Újraprogramozható!
  • A csomag tartalmaz egy Ingyenes NFC író applikációt így bármikor új információt írhatsz rá.
Cikkszám: 40101 Kategória:

BLOCKCHAIN – SHAPING THE FUTURE OF TRUST

Nagy rajongója vagy a blokklánc technológiának?  Válaszd ezt az ikonikus de mégis funkcionális pólót a Blokklánc logójával.

 

Első ránézésre talán ez nem látható de a póló az egyedi design mellett egy integrált NFC chipet is rejt amivel gyorsan oszthatod meg bitcoin vagy más kripo címed.

A Kriptovaluták egyre népszerűbb pénzügyi instrumentumok, sokan fizetnek is már vele. Igy most a Bitcoin vagy más kriptovaluta címet magadnál tarthatod ezzel a praktikus NFC megoldással.

Mik azok az NFC-címkék?

 

Egy matricába vagy zsetonba rejtett chipről van szó, amely gyakorlatilag bárhova elhelyezhető.  Az NFC egy olyan technológia, amely gyors és biztonságos adatcserét tesz lehetővé 4 cm távolságon belül. A piacon elérhető  okostelefonok nagy része támogatja már, mivel a kis távolság miatt biztonságos, és nem igényel azonosítást, ezért automatikus és rendkívül gyors. Az NFC-nek kevesebb, mint 100 ms elegendő az azonosításhoz. Fizikai kapacitásuk 800 byte körül van, ami bőven elegendő weboldalak, linkek és egyéb parancsok rögzítésére. Az NFC-címkék nem igényelnek áramot, mivel egy aktív adó (pl. a telefon) közelében elektromágneses mező jön létre, így a  passzív vevő (vagyis az NFC-címke) aktiválódik.

 

 

A csomag tartalma:

1 db – választott Kripto Fan NFC póló

1 db – Ingyenes NFC író applikáció

1 db – Használati útmutató

 

Méret

S, M, L, XL

Shopping Cart